MARKETING OMNICHANNEL

Ce diferențiază INNPRO

Ne definim ca fiind un distribuitor cu valoare adăugată de ultimă generație, iar dezvoltarea activităților de marketing pentru mărcile din portofoliul este unul dintre elementele cheie ale strategiei noastre. Urmărim tendințele și căutăm în mod constant noi soluții pentru a promova și mai eficient mărcile cu care lucrăm. Suntem specializați în marketing digital, precum și în campanii outdoor.

Avem mulți ani de experiență în desfășurarea activităților de marketing. Ne concentrăm atât pe marketingul intern, cât și pe cel extern, împreună cu partenerii cheie de afaceri. Monitorizăm în permanență toate activitățile desfășurate și le adaptăm în mod flexibil la nevoile brandului.

În marketing, ne concentrăm pe crearea unei experiențe de utilizare ample, dar coerente, indiferent de locul în care are loc interacțiunea. Credem în potențialul mărcilor pe care le avem în ofertă și tratăm instrumentele de marketing ca fiind cheia succesului lor pe piață

Lideri de opțiuni cheie

Marketing de conținut

două smartphone-uri cu aplicații de social media deschise

Conținut Social Media

Publicații media

Stil de viață și în aer liber

Brand Marketing

Influencer Marketing

Selectăm în mod eficient influencerii care se potrivesc în mod natural cu filosofia unui brand. Lucrăm atât direct cu influencerii, cât și cu agenții de influencer marketing, ceea ce ne permite să realizăm o varietate de proiecte – de la campanii complexe la programe de brand ambasadori.

Sunteți un influencer?
Te invităm să lucrezi cu noi➝

PR și mass-media

Colaborăm în mod constant cu principalele portaluri tehnologice din Polonia, furnizând cele mai recente lansări despre produse și branduri. Prin intermediul activităților de relații publice, ajungem la un public cât mai larg posibil. Instrumentele de relații publice ne permit să construim o imagine de brand pozitivă și să creștem gradul de conștientizare al brandului. Pe lângă publicațiile online, desfășurăm și o serie de activități cu mass-media tradiționale, cum ar fi presa, publicând conținut în reviste comerciale și locale.

Campanii de publicitate digitală

Anunțurile plătite în rețelele Meta Ads și Google Ads ne permit să ajungem la un public țintă specific interesat de o anumită categorie de produse. Având acces deplin la rezultatele campaniei în timp real, le putem ajusta în mod flexibil pentru a obține cele mai bune rezultate. Imagine, text, video – folosim mai multe formate de anunțuri pentru a ajunge la diferite categorii de public.

Mediile sociale

Marketingul în social media este una dintre activitățile cheie pe care le desfășurăm pentru mărcile aflate în grija noastră. Gestionarea paginilor și a profilurilor pe platforme precum Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn și Pinterest ne permite să contactăm direct publicul nostru și să oferim asistență post-vânzare eficientă.

Cooperarea cu partenerii comerciali

Cooperarea strânsă cu principalii parteneri comerciali are ca rezultat efecte directe asupra vânzărilor și o mai mare vizibilitate a produselor în ofertele acestora. Promovăm produsele de top, organizăm lansări și promoții și ne ocupăm de buna imagine a mărcilor noastre în lanțurile de magazine. Prin implementarea planurilor media, echilibrăm atât nevoile comerciale, cât și cele de marketing.

Marketing de conținut

Site-uri web - de la design la administrare

Proiectăm și implementăm site-uri care combină obiectivele de afaceri cu nevoile publicului. Datorită utilizării unor soluții de top, site-urile noastre sunt receptive, rapide și atractive din punct de vedere vizual. Folosim instrumente de analiză web standard pentru a răspunde și mai eficient la nevoile utilizatorilor. O pagină de destinație sau un magazin online – alegem soluția optimă pentru un anumit brand.

laptop cu pagina de pornire Dreame afișată

Conținut și SEO

Combinăm tendințele și tradiția. Atât crearea de conținut vizual, cât și textual sunt importante pentru noi pentru a ajunge eficient la publicul nostru. Atunci când creăm conținut, nu ne interesează doar receptarea acestuia de către cititor, ci ținem cont și de optimizarea SEO/SEM.

Mailing - mereu la zi

Ne construim propriile baze de destinatari pentru a fi în contact direct cu clienții interesați de un anumit brand. Informăm despre lansări de produse, promoții și evenimente de marcă. De asemenea, folosim agenții de mailing pentru a ajunge la un public larg.

Campanie POS și OOH

Publicitate outdoor

Panourile publicitare, afișele sau reclamele pe ecrane LCD sunt încă canale importante pentru a ajunge la clientul final. Creșterea notorietății mărcii, consolidarea imaginii, creșterea interesului publicului pentru categoria de produse – acestea sunt doar câteva dintre obiectivele pe care o campanie în spațiul public ne permite să le atingem. Realizăm reclame în aer liber în marile orașe poloneze, deseori combinându-le cu alte activități (de exemplu, evenimente, deschideri de magazine fizice).

Evenimente și târguri comerciale

Activitățile precum târgurile comerciale, evenimentele tematice și acțiunile speciale (de exemplu, în magazinele staționare) oferă o oportunitate de a interacționa direct cu produsul și de a ajunge la un client interesat. Le organizăm în mod cuprinzător, colaborând cu o serie de companii partenere, iar experiența noastră de mai mulți ani în domeniu ne permite să acționăm eficient.

POS

Tratăm materialele de suport pentru vânzări ca pe o altă oportunitate de a ne conecta eficient cu clientul. Susținem vânzările de materiale promoționale prin crearea unei experiențe consistente pentru clienți.  Indiferent de tipul de POS, ne concentrăm întotdeauna pe manoperă și pe utilitate.