Career in INNPRO

Cariera

Faceți primul pas, completați formularul de mai jos și aplicați astăzi!

De ce să alegi INNPRO?

Creștem împreună

Suntem o companie în plină dezvoltare, iar pe măsură ce echipele noastre se măresc și se diversifică, apar noi structuri organizaționale. Acestea deschid noi oportunități de creștere și dezvoltare atât pentru angajații actuali, cât și pentru cei viitori.

Suntem într-o continuă expansiune

La sfârșitul anului 2023, aveam peste 350 de angajați în toate sucursalele noastre din Polonia și din străinătate. În 2024, am depășit pragul de 400 de angajați, iar echipele noastre continuă să crească. Statistic, 91% dintre angajați rămân alături de noi după perioada de probă.

Pentru fiecare etapă a carierei tale

Căutăm persoane ambițioase și dedicate, fie că sunt profesioniști cu experiență vastă, fie că sunt la început de drum în carieră. Deși apreciem experiența și competențele existente, știm că acestea se dezvoltă în timp. Indiferent de etapa carierei în care te afli, îți oferim sprijinul necesar și perspectivele de creștere de care ai nevoie.

Discount pentru
angajati

Fructe în fiecare marți
și alte zile tematice

Finanțare pentru
formare

Forme flexibile
de contract

Evenimente
de integrare

Stație de lucru
echipată

Verificați ofertele de muncă actuale

Aflați poveștile noastre

Aneta Majdzińska,
Aneta Majdzińska,Senior accounting and finance specialist
Read More
Încă de la absolvirea liceului, mi-am asociat cariera cu contabilitatea. Am lucrat în mai multe locuri până când am ajuns la INNPRO în martie 2022. Am început cu sarcini simple în contabilitate și am trecut treptat la mai multe responsabilități. După mai puțin de nouă luni am fost promovată pentru prima dată, iar după un an și jumătate angajamentul meu a fost recunoscut din nou și am devenit specialist senior în contabilitate și finanțe.

Acum supraveghez activitatea a trei subdepartamente de contabilitate și, pe măsură ce compania continuă să crească, mă confrunt cu noi provocări care îmi permit să mă dezvolt continuu și să acumulez experiență valoroasă în domeniul în care mi-am dorit întotdeauna să lucrez.
Kamil Mohn,
Kamil Mohn,Warehouse Manager Assistant
Read More
Lucrez la depozitul din Gliwice din septembrie 2021. Creșterea rapidă a companiei mi-a întărit convingerea că acesta este locul în care să-ți întinzi aripile. Sunt de părere că, cu cât dai mai mult din tine, cu atât mai mult vei primi. Munca și angajamentul meu au fost remarcate. Inițial, m-am ocupat de aprovizionarea sucursalei noastre cu materiale operaționale pentru procesarea comenzilor. În prezent, ocup funcția de director adjunct de depozit și gestionez o echipă care crește constant.

Compania îmi oferă oportunități de dezvoltare și mă sprijină să mă realizez în afara serviciului. Acest lucru îmi întărește convingerea că am luat decizia corectă alegând INNPRO.
Sabina Kufka,
Sabina Kufka,Order fulfilment specialist
Read More
Lucrez la INNPRO de peste 3 ani. Aventura mea a început cu un post de angajat la procesarea comenzilor. Când am început să lucrez pentru companie, nu aveam nicio experiență într-o poziție similară, dar datorită materialelor de instruire, oamenilor extraordinari și oportunităților de dezvoltare oferite de companie, am reușit să acumulez o experiență de lucru valoroasă și să avansez la următorul nivel al carierei mele.

Compania îmi oferă posibilitatea de a-mi împărtăși ideile și de a implementa îmbunătățiri care să permită departamentului să lucreze mai eficient.
Artur Ratajczak,
Artur Ratajczak,Warehouse specialist
Read More
În aprilie 2022, am început să lucrez la INNPRO ca magazioner. Încă de la început, am dat dovadă de determinare în a învăța noi sarcini. Câteva luni mai târziu, datorită angajamentului și încrederii mele în sine, am fost promovat la poziția de specialist depozit junior. În următoarele luni, am beneficiat de cursuri de formare pentru a învăța despre departamentul de expediere cu amănuntul, departamentul de comandă a paleților și logistica depozitului.

În prezent, lucrez ca specialist în depozite. Datorită muncii mele la INNPRO, am dobândit capacitatea de a gestiona o echipă și de a lua decizii bune.
Julia Wójtowicz,
Julia Wójtowicz,Product Manager
Read More
Lucrez la INNPRO din noiembrie 2021. Mi-am început activitatea din poziția de Asistent Product Manager, deoarece nu aveam experiență anterioară într-o poziție similară. Datorită angajamentului meu și oportunităților de dezvoltare, am fost promovată foarte repede la poziția de Junior Product Manager. În prezent, lucrez în calitate de Manager de produs.

Lucrul la INNPRO îmi permite să îmi dezvolt în mod constant abilitățile de vânzare și să îmi lărgesc orizonturile prin intermediul călătoriilor la târgurile comerciale și al întâlnirilor cu producătorii, la care particip.
Magdalena Bennek,
Magdalena Bennek,Team Leader, Brand Manager
Read More
Numele meu este Magda, în timpul zilei sunt Brand Manager și Team Leader la INNPRO. Sunt implicată în marketingul online de mai bine de 8 ani. M-am alăturat INNPRO în februarie 2022, iar timp de câteva luni mi-am pus în aplicare atribuțiile de specialist în comunicare de marketing și adjunct TL, învățând despre branduri și operațiunile companiei. Am fost promovată cu succes în funcția de Brand Manager și am început să conduc o echipă de mai multe persoane. În prezent, îmi dezvolt echipa, măresc constant echipa și supervizez activitățile de marketing pentru peste 30 de mărci.

Lucrul la INNPRO îmi oferă oportunitatea de a mă dezvolta și de a câștiga experiență în diferite domenii de marketing, realizând proiecte și campanii interesante.
Wojciech Kłaput,
Wojciech Kłaput, Senior Product Manager, Team Leader
Read More
De când mă știu, comerțul a fost prezent în viața mea. Chiar și în adolescență am ajutat la conducerea afacerii familiei. Așa că nu este de mirare că aceasta este și direcția în care m-a dus cariera mea profesională. M-am alăturat INNPRO în 2021 și în prezent sunt unul dintre liderii de echipă ai departamentului de vânzări. Schimbarea angajatorului s-a datorat stagnării și lipsei de provocări la marea companie de comerț electronic în care lucrasem timp de 8 ani. Practic, jobul m-a găsit de la sine și timp de aproape doi ani m-am dezvoltat în cadrul structurilor companiei din Rybnik.

Ceea ce mă motivează cel mai mult la locul de muncă și mă face să mă simt în largul meu este dezvoltarea constantă, provocările și contactul extrem de interesant cu producătorii chinezi.
Magdalena Kaczmarczyk,
Magdalena Kaczmarczyk,Team Leader
Read More
Lucrez la INNPRO din 2020, am lucrat anterior în Wroclaw într-o poziție de conducere, dar am decis să mă întorc în orașul meu natal. Lucrul la INNPRO a necesitat re-branding, începând să-mi construiesc cariera de la zero pornind de la o poziție de Junior. Cu toate acestea, oportunitatea de creștere rapidă și potențialul vizibil m-au încurajat să încerc. INNPRO se bazează pe oameni. Tineri, dinamici, cu idei și cu dorința de a le pune în aplicare.

Adaptarea rapidă la situația de pe piață nu ar fi posibilă în multe companii, iar aici nimeni nu se teme să ia decizii dificile. Eu însumi știu, de asemenea, că am un impact asupra dezvoltării companiei, iar acest lucru este important pentru mine.
Anna Dziwok,
Anna Dziwok,Senior Product Manager
Read More
Când am început să lucrez încă din timpul facultății, de pe un post de asistent în departamentul de vânzări, nu m-am gândit că peste 2,5 ani voi fi cel care recrutează pentru acest post, căutând oameni care să se alăture echipei mele, de care sunt responsabil în prezent ca Senior Product Manager al unuia dintre brandurile importante ale companiei. Prin angajamentul, conștiinciozitatea și inițiativa mea, am dovedit că, în ciuda vârstei mele tinere, sunt capabil să iau decizii independente.

În comerț, șmecheria nu este să observi o greșeală, ci să observi la timp consecințele acesteia, motiv pentru care încerc să înțeleg problemele din echipa mea, nu doar să le rezolv.
Natalia Niewiadomska,
Natalia Niewiadomska,Translator
Read More
La mijlocul anului 2020, căutam un loc de muncă pe care să-l pot combina cu studiile. Anterior, lucrasem la comision în diverse industrii. Mi-am început cariera la INNPRO ca asistent, învățând despre operațiunile și structurile de marketing ale companiei. Mi-am dezvoltat abilitățile de pregătire a materialelor pentru tipar, de creare a graficii și a conținutului. Cu timpul, drumul meu s-a conturat mai clar spre conținut și traducere.

La INNPRO, apreciez dezvoltarea constantă într-o atmosferă prietenoasă și naturală, iar cea mai mare satisfacție a venit din noile oportunități.
Previous
Next

How does the recruitment process work?

We strive to make the recruitment process transparent. We analyze each application and if your competencies meet the requirements of the position you are applying for – we call to arrange an interview.

The purpose of the recruitment meeting is to get to know you and your experience. The interview is usually conducted by two people from the department to which you are applying – they will tell you about the daily life of the company and our typical tasks. We have time to answer all your questions.

During the interview, we sometimes check the competencies important for the position, which may involve a short assignment or an interview in English. After each interview, we contact you, informing you of the outcome of the recruitment.