COOPERARE B2B

Deveniți partener

Convingerea că afacerile trebuie să fie reciproc avantajoase reprezintă strategia noastră de colaborare. Principala noastră forță sunt partenerii noștri - succesul lor este cheia și piatra de temelie a dezvoltării reciproce. Aflați care sunt avantajele colaborării cu INNPRO.

Înregistrați-vă pe platforma B2B

Aveți acces la oferte en-gros la mii de produse de la mărci cunoscute.

acces la informații detaliate despre produse și mărci

urmăriți comenzile și statusurile de expediere,

consultați oferta completă cu prețurile și disponibilitatea produselor,

plasați comenzi în orice moment, ușor și eficient,

integrați-vă magazinul cu platforma INNPRO și automatizați procesul de vânzare.

Gamă extinsă de produse

Oferta INNPRO include peste 5.000 de produse din peste doisprezece categorii de produse și este în continuă extindere. Portofoliul nostru include branduri care sunt lideri în industriile lor respective, precum și mărci debutante cu potențial de creștere pe piață.

Platforma B2B

Accesul la informații și operațiunile eficiente se numără printre cheile unei colaborări fără probleme. Platforma B2B vă permite să plasați comenzi rapid și eficient, precum și să accesați toate informațiile relevante.

Condiții de afaceri atractive

Oferim reduceri atractive pentru comerțul en-gros în raport cu prețurile reale de pe piață. Oferta este actualizată și verificată în mod constant, pentru a menține marjele la produsele prezentate.

Termen de plată

Creditul comercial susține în primul rând creșterea. De asemenea, acesta determină eficiența și rapiditatea comenzilor, motiv pentru care oferim tuturor partenerilor o perioadă de plată amânată adaptată la scara cooperării.

Procesarea rapidă a comenzilor

Standardele ridicate de logistică și de depozitare asigură confortul, siguranța și rapiditatea operațiunilor. 98% dintre comenzi sunt procesate în aceeași zi lucrătoare, cu livrare în ziua următoare.

Sprijin de marketing

Pe lângă activitățile comerciale tipice, oferim producătorilor și partenerilor noștri activități suplimentare de marketing pentru majoritatea mărcilor noastre.

Relații de parteneriat

Oferim asistență completă înainte și după vânzare, iar managerii noștri de produs asigură în permanență o comunicare eficientă. Comunicarea eficientă este o parte esențială a unei colaborări pe termen lung și a unor relații benefice.

Abordare profesională

Vânzătorii noștri sunt custozi ai brandurilor, specializați în industriile respective, care se ocupă de atractivitatea ofertei în ceea ce privește prețurile, stocurile și nevoile pieței.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT

Sunteți interesați de oferta INNPRO?

Contactați-ne pentru a afla cum puteți începe un parteneriat de afaceri cu INNPRO.