O ofertă largă de distribuție

Descoperiți mărcile noastre din sectorul noilor tehnologii și deveniți partenerul nostru de afaceri. Peste o sută de mărci, peste o duzină de categorii de produse și mii de produse – ne extindem constant oferta și oferim clienților angro condiții atractive de colaborare.

Valoarea noastră principală este cea mai înaltă calitate a parteneriatului – în toate aspectele. Investim în mod constant în resursele noastre la fiecare nivel – logistică, angajați, marketing, servicii, depozit și altele. Acest lucru ne permite să asigurăm o conștientizare ridicată a mărcii și implicarea clienților.

O abordare personalizată ne permite să realizăm întregul potențial al fiecărui brand.

Categorii de produse

Dispozitivele din categoria “aparate de uz casnic mici” își vor găsi utilitatea în fiecare casă. Aspiratoarele fără fir și roboții de curățenie îi vor ajuta pe utilizatori să mențină curățenia în casă, în timp ce mixerele, fierbătoarele electrice și friteuzele se vor dovedi utile în bucătărie. Oferim, de asemenea, purificatoare de aer și umidificatoare, precum și ventilatoare și aspiratoare.

Accesoriile GSM disponibile la INNPRO wholesale pot îmbunătăți capacitățile dispozitivelor, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, precum le și pot proteja împotriva deteriorării. De exemplu, vânzarea include sticlă securizată, huse, powerbanks, cabluri, încărcătoare, adaptoare, selfie stick-uri, transmițătoare auto și suporturi.

Accesoriile IT îi ajută pe utilizatori să își facă munca pe calculator mai flexibilă și mai funcțională. Produse precum stații de andocare, adaptoare, hub-uri, camere web, benzi de alimentare, mouse-uri, tastaturi, monitoare portabile, sau suporturi vor funcționa excelent în orice casă sau birou.

Categoria Foto / Video include dispozitive și accesorii care vă permit să creați fotografii și clipuri video de înaltă calitate. De exemplu, oferim camere video sport, stabilizatoare și cuburi foto fără umbre, trepiede, suporturi și carduri de memorie. De asemenea, vindem rucsacuri foto și aparate de înregistrare video.

Dispozitivele din categoria Gaming vor fi utile pentru orice pasionat de jocuri. Acestea includ, de exemplu, mouse-uri, tastaturi, pad-uri, volane, plăcuțe de răcire și căști audio. Oferim, de asemenea, produse necesare pentru a echipa un computer – inclusiv carcase, răcitoare și surse de alimentare. Scaunele pentru gaming sunt, de asemenea, disponibile pentru achiziționare.

Produsele din categoria Lifestyle & Outdoor își vor găsi multe utilizări în viața de zi cu zi. Acestea vor fi utile atât acasă, cât și la locul de muncă sau în timpul călătoriilor. Oferta noastră en-gros include, de exemplu, accesorii pentru biciclete și mașini, lanterne, ceasuri inteligente, centrale electrice și panouri fotovoltaice.

Uneltele disponibile de la INNPRO sunt potrivite pentru lucrări de renovare sau reparații minore. De asemenea, acestea vor fi utile pe șantierele de construcții. Printre acestea se numără, de exemplu, chei, ciocane, benzi de măsurăre, ferăstraie, telemetre, șurubelnițe, burghie, clești și nituri. Distribuim, de asemenea și truse de scule.

Cu ajutorul produselor Smart Home disponibile en-gros, oricine își poate crea propria casă inteligentă și poate automatiza funcționarea echipamentelor selectate. De exemplu, oferim echipamente de iluminat, dispozitive pentru animale de companie, prize de curent și întrerupătoare. De asemenea, oferim camere IP, senzori și sisteme de alarmă.

Există, de asemenea, o gamă largă de dispozitive disponibile la vânzare pentru a ajuta pe toată lumea să aibă mai multă grijă de sănătatea și aspectul lor. De exemplu, oferim produse de igienă orală, inclusiv periuțe de dinți sonice și irigatoare. De asemenea, distribuim aparate de ras, aparate de tuns, epilatoare, uscătoare de păr, ondulatoare, aparate de îndreptat părul și aparate de masaj.

Categoria audio include, de exemplu, căști și difuzoare. Calitatea ridicată a produselor noastre permite satisfacerea așteptărilor chiar și a celor mai exigenți utilizatori. Oferta include, de asemenea, microfoane, care vor deveni utile la înregistrarea de podcast-uri sau interviuri. Distribuim, de asemenea, cabluri audio.

Produsele disponibile în oferta noastră din categoria Office se vor dovedi utile în orice companie – îmbunătățesc munca și facilitează îndeplinirea sarcinilor zilnice. De exemplu, vindem mașini de legat, imprimante de etichete, scanere de coduri de bare și laminatoare. Oferim, de asemenea, distrugătoare care facilitează distrugerea documentelor inutile.

Distribuim, de asemenea, drone care permit oricui să vadă lumea din perspectiva unei păsări și să surprindă momente importante dintr-o perspectivă neobișnuită. Printre dronele disponibile la vânzare se numără dronele de agrement, semiprofesionale, profesionale și industriale. De asemenea, oferim drone de curse, piese de schimb și accesorii.

DEVENIȚI UN PARTENER DE AFACERI

Înregistrați-vă pe platforma B2B

Înscrieți-vă pe platforma B2B și obțineți acces la ofertele en-gros de mii de produse de la mărci cunoscute (Dreame, Baseus și multe altele).